Op zaterdag 3 september a.s. vindt het jaarlijkse Epop-festival plaats in Epe. Met dank aan de organisatie van dit festival, is het mogelijk een workshop ‘podiumfotografie’ (of popfotografie) te koppelen aan Epop.

In deze workshop zal eerst veel praktische info worden gegeven en zal er daarna uitgebreid gefotografeerd kunnen worden. In grote lijnen ziet de workshop er als volgt uit: introductie in de studio m.b.v. een PowerPointpresentatie. Daarna zelf fotograferen op het Epopfestival (uiteraard ook voor het hoofdpodium). Vervolgens terug naar de studio om de eerste ervaringen en resultaten te bespreken. Een en ander kan dan direct weer worden toegepast door een tweede ronde fotograferen bij Epop.

’t Is de bedoeling om deze workshop wat later in de middag te starten, zodat er uiteindelijk ook ’s avonds (als het kunstlicht overheerst) gefotografeerd kan worden. Tijdens Epop zijn er o.a. optredens van The Tunes, Colossa en Tim Knol. Binnenkort volgt meer info over deze workshop. Mocht je belangstelling hebben, stuur dan alvast een mail naar .

Op de foto: Sanne Hans (Miss Montreal) tijdens de vorige editie van Epop. Zie voor het volledige programma: www.epopfestival.nl.

Pin It on Pinterest

Share This