In het kader van Valentijnsdag een bijzondere actie! Wil je jezelf, vriend, vriendin of wie dan ook verrassen, dan is dit je kans! Op vrijdag 13, zaterdag 14 of zondag 15 februari kun je of alleen of met z’n tweeën (of zelfs met meerdere personen) op de foto: wil je je geliefde verrassen, boek dan een shoot voor jezelf. Of verras je partner met een foto van je kids. Liever samen op de foto? Dat kan ook - dat wordt een te gekke serie!

Een Valentijnsshoot bestaat uit een fotoshoot met bijzondere mogelijkheden voor speciale prijzen en met speciale aanbiedingen! Voor wie op zoek is naar ‘something special’.

Er kan uit de volgende shoots gekozen worden:

Happy Valentine: fotoshoot alleen of met z’n tweeën (of zelfs met meerdere personen). Een vrolijke, spontane of stoere fotoshoot voor man, vrouw, jongen, meisje, ouder/kind of kids. Voor iedereen die een ander wil verrassen met mooie foto’s. In kleur of zwartwit, spontaan en ongewdongen.

Sensual Valentine: voor wie een bijzondere shoot wil en een stapje verder durft te gaan, bijv. in lingerie of bedekt naakt. Spontaan, uitdagend en persoonlijk. Voor wie zijn of haar geliefde wil verrassen met bijzondere foto’s! Uiteraard ook met z’n tweeën mogelijk!

Dare Valentine: Voor wie durft en zijn of haar partner wil verrassen met artistieke foto’s van zichzelf. Human Nature (esthetisch naakt) op z’n mooist - een bijzondere serie die unieke foto’s oplevert. Verras jezelf en je partner. Of durven jullie samen?

Happy Valentine (shoot van 45 min): E 49,50
incl. een afdruk op formaat 15×20 cm. (normale waarde E 90,00)

Sensual Valentine (shoot van 1,5 uur): E 69,50
incl. een afdruk op formaat 15×20 cm. (normale waarde E 120,00)

Dare Valentine (shoot van 2 uur): E 87,50
incl. een afdruk op formaat 20×30 cm. (normale waarde E 150,00)

Belangstelling? Stuur even een mailtje voor de uitgebreide infobrief en actie-voorwaarden!

Pin It on Pinterest

Share This