Deze workshop bestaat uit twee middagen en is bedoeld voor die personen die een losse flitser bij hun camera hebben gekocht en meer willen weten over de basistechnieken van deze flitser. In welke situaties flits je juist wel of niet? Direct of indirect flitsen? Welke instelmogelijkheden heeft mijn flitser? Kan ik de flitssterkte beïnvloeden?

Al deze vragen (en meer) komen in deze workshop aan de orde. De diverse mogelijkheden van de flitser worden besproken, gedemonstreerd en natuurlijk uitvoerig beoefend. Aan het eind van deze workshop begrijp je de mogelijkheden van de flitser beter en weet je hoe de flitser onder verschillende omstandigheden gebruikt kan worden. Besproken wordt o.a. TTL-flitsen - Manuel-flitsen - direct en indirect flitsen - Invulflitsen - regelen van de flitssterkte - flitshulpmiddelen zoals de omnibounce. Mogelijkheden in de P-stand, Tv (of S), Av en M-stand van de camera. Ook de invloed van de ISO-gevoeligheid en het aflezen histogram van het histogram komen aan bod. Voor het volgen van deze workshop is het belangrijk dat de basisbegrippen van de camera begrepen worden (sluitertijd, diafragma, ISO-gevoeligheid).

Deze workshop bestaat uit 2 middagen van 3 uur en vindt plaats op woensdag 13 en 20 juni a.s. Het maximum aantal deelnemers bedraagt 9 personen. De workshop wordt geven in de Studio 24 in Epe. De kosten voor deze workshop bedragen E 67,50 (incl. BTW, koffie en thee). Opgave kan per mail:

Pin It on Pinterest

Share This