Op zaterdag 1 september a.s. vindt het jaarlijkse Epop-festival plaats in Epe. Na het succes van vorig jaar is het weer mogelijk een workshop ‘Concertfotografie’ te koppelen aan dit festival (ook dit jaar weer in samenwerking met CameraTools!).In deze workshop zal eerst veel praktische info worden gegeven en zal er daarna uitgebreid gefotografeerd kunnen worden.

In grote lijnen ziet de workshop er als volgt uit: introductie in de studio m.b.v. een PowerPointpresentatie. Daarna zelf fotograferen op het Epopfestival (uiteraard ook voor het hoofdpodium). Vervolgens terug naar de studio om de eerste ervaringen en resultaten te bespreken. Een en ander kan dan direct weer worden toegepast door een tweede ronde fotograferen bij Epop.

Deze workshop start in de loop van de middag, zodat er uiteindelijk ook ’s avonds (als het kunstlicht overheerst) gefotografeerd kan worden. Tijdens Epop zijn er o.a. optredens van Fata ‘El Moustache’ Morgana, Marty Graveyard, Dudettes en Bongo Botrako. Bijgaande foto is gemaakt tijdens de vorige editie van Epop. Zie voor het volledige programma: www.epopfestival.nl.

Datum: zaterdag 1 september 2012
Locatie: Studio 24 en festivalterrein Epop te Epe
Tijd: vanaf 16.00 uur tot in de avond
Kosten: E 79,50 (incl. BTW, koffie/thee/fris in studio, exclusief uitgaven op festivalterrein)
Aantal plekken: 9
Info en inschrijven:

NB: Deze workshop wordt ook gepubliceerd op de site van CameraTools: dé zaak op fotografie-gebied voor zowel de enthousiaste vrijetijdsfotograaf als voor de professional. Uiteraard kun je hier ook voor al je fotografische vragen en advies terecht (www.cameratools.nl)

Pin It on Pinterest

Share This