Voorjaarsexpositie: een nieuw initiatief van de stichting Open Atelierdagen. In een nieuw bedrijfspand aan Molenweg 18 in Heerde exposeren 26 kunstenaars hun werk.

De firma Berghorst heeft hiervoor 2 ruimtes beschikbaar gesteld die een prima achtergrond vormen voor de diverse kunstwerken. Ik zal hier exposeren met mijn grote jazzportretten (1.10 x 1.10 m.) en een nieuw doek met een landschap uit China (Karstgebergte). Een sfeervolle opname ’s morgensvroeg vanaf de Li Rivier gemaakt. Ook zal er werk te zien zijn van studenten van Artez, Hogeschool voor de Kunsten uit Zwolle.

De Stichting Open Atelierdagen Noord Oost Veluwe wil op deze wijze ook een podium bieden aan jonge kunstenaars en hiermee een langdurige samenwerking proberen te bewerkstelligen. Deze expositie loopt van zaterdag 31 maart tot en met maandag 9 april en is geopend maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur – 17.00 uur en op zaterdag, zondag en 2e paasdag van 11.00 -17.00 uur.

De toegang is gratis.

Op zaterdag 31 maart zal de expositie geopend worden door de burgemeester van de gemeente Heerde, mevrouw Pijnenburg, om 12.00 uur. Zie voor meer info: http://www.openatelierdagen.nl/KUNSTEXPOSITIE.asp

Pin It on Pinterest

Share This