Happy Valentine: In het kader van Valentijnsdag een bijzondere actie! Wil je jezelf, vriend, vriendin of wie dan ook verrassen, dan is dit je kans! Op vrijdag 14, zaterdag 15 of zondag 16 februari kun je of alleen of met z’n tweeën op de foto: wil je je geliefde verrassen, boek dan een shoot voor jezelf. Of verras je partner met een foto van je kids. Liever samen op de foto? Dat kan ook - dat wordt een te gekke serie! Een Valentijnsshoot bestaat uit een volledige fotoshoot (dus geen ingekorte versie!), waarbij niet wordt gestunt met prijzen, maar toch bijzondere mogelijkheden voor speciale prijzen! Voor wie op zoek is naar ‘something special’. Hiervoor kan uit de volgende shoots gekozen worden:

Happy Valentine: fotoshoot alleen of met z’n tweeën. Een vrolijke, spontane of stoere fotoshoot voor man, vrouw, jongen, meisje, ouder/kind. Voor iedereen die een ander wil verrassen met mooie foto’s. In kleur of zwartwit. Van te voren overleggen we hoe we de shoot gaan doen!

Sensual Valentine: voor wie een bijzondere shoot wil en een stapje verder durft te gaan. Spontaan, uitdagend en persoonlijk. Voor wie zijn of haar geliefde wil verrassen met bijzondere foto’s! Uiteraard ook met z’n tweeën mogelijk!

Dare Valentine: Voor wie durft en zijn of haar partner wil verrassen met artistieke foto’s van zichzelf. Een bijzondere serie die unieke foto’s oplevert. Verras jezelf en je partner. Of durven jullie samen?

Belangstelling: stuur even een mailtje voor de uitgebreide infobrief!

Pin It on Pinterest

Share This