Een nieuwe serie gaat van start op m’n blog: ‘uit de oude doos’. Het is zo’n 6 jaar geleden dat ik de overstap van analoog naar digitaal maakte en ook, niet veel later, de doka de deur uit deed (alhoewel: deze staat nog steeds op zolder te wachten op een rentree..). De mappen met negatieven worden eigenlijk niet meer aangeraakt en al die duizenden opnamen (veelal in zwart/wit) liggen onberoerd in de kast. Wat jammer eigenlijk! In deze nieuwe serie wil ik een duik in m’n archief nemen en met enige (on)regelmatigheid een negatief scannen en plaatsen (uiteraard voorzien van het verhaal dat er bij hoort) op deze webblog. De keuze zal dwars door m’n archief gaan van de begintijd (waarschijnlijk ergens begin jaren ’70 (!) tot de laatste periode in 2004. Alhoewel ik op deze blog vooral kies voor fotografie buiten mijn privé-domein om, zal juist deze serie meer op m’n privé-leven uit die jaren gericht zijn (logisch, ik begon m’n professionele fotografisch leven op 1 januari 2001). Ben heel erg benieuwd wat ik tegen kom!!

Pin It on Pinterest

Share This