Het is bijna zover en dan is Studio 24 een feit! Vandaag de laatste twee fotoshoots in de oude studioruimte gedaan en het ontmantelen daar is begonnen.

Afgelopen dagen is in de nieuwe studio de vloer gelegd (gegoten) en deze ligt er nu maagdelijk wit bij. Moet dit week-end drogen en uitharden. Maandag worden de laatste zaken geregeld in de studio: lampen, nog een radiator en aansluiten op het lichtnet. ’s Avonds overhandiging van de sleutel en vanaf dinsdag kunnen we erin. We gaan dan beginnen met overhuizen en inrichten en denken dat we met enkele dagen al heel ver zullen zijn. Donderdagavond staat in ieder geval al de eerste fotoshoot in deze nieuwe studio gepland!

Ook twee cursussen die de komende tijd van start gaan worden uiteraard in deze studio gegeven. Heb er ontzettend veel zin!! De komende maand zullen we gebruiken om verder in te richten en de puntjes op de i te zetten. Daarna volgt de officiƫle opening, waarover natuurlijk t.z.t. verder bericht.

Op bijgaande foto is Robbert van Looij van Profsil bezig met het aanbrengen van het bord bij de weg. We zullen met deze studio zeker flink aan de weg gaan timmeren!

Pin It on Pinterest

Share This