Vorige week zijn we begonnen met de inrichting van STUDIO 24. Studio 24 is een samenwerkingsverband met collega-fotograaf Martin Hogeboom en visagiste Gwen Vermolen. Afgelopen week hebben we onze intrek genomen in dit prachtige pand aan de Lange Veenteweg 24F te Epe. Veel geklust om alles een plekje te geven en de komende periode staat in het teken van de styling (fotografie aan de muur + verdere aankleding).

In dit pand (waar ik inmiddels de eerste cursus-avond voor een enthousiaste groep al weer gegeven heb) hoop ik de komende jaren weer aan veel mooie fotografie te mogen werken. De eerste shoots voor de komende week staan al gepland. Studio 24 maakt onderdeel uit van een bedrijvencomplex aan de Lange Veenteweg 24. De bouw is tot stand gekomen middels een bijzonder prettige samenwerking met de eigenaar van het geheel, Wiebo Tolsma. Vermeldenswaardig is dat ook de BFN (Beroeps Fotografen Nederland - beroepsorganisatie voor vakfotografen) in ditzelfde pand is gevestigd.

Uiteraard verwelkom ik jullie bijzonder graag in dit nieuwe pand! We hebben een ‘Open huis’ gepland op vrijdag 18 en zaterdag 19 maart. Precieze tijden worden nog nader bekend gemaakt. Behalve fotoshoots, cursussen en workshops, wil ik in het najaar ook in deze eigen ruimte meedoen aan de Open Atelier Dagen 2011.

Graag tot ziens!

Pin It on Pinterest

Share This