’t Is al weer enige tijd geleden dat ik een berichtje plaatste over mijn project met als (werk)titel ROOD - een fotografieproject over roodharigen. Dit project is nu in volle gang en ik ben van plan om tot de zomervakantie hier aan te werken.

Vervolgens wil ik hiermee exposeren tijdens de Open Atelier Dagen 2012: van vrijdag 5 t/m zondag 7 oktober in eigen studio. In tegenstelling tot m’n vorige project, waar direct na afloop van de fotoshoot een foto en tekst (over tattoos) op m’n website verscheen, heb ik me nu voorgenomen om te wachten tot de expo.

Maar….. er ligt inmiddels zoveel mooi en bijzonder beeldmateriaal, dat ik toch zo nu en dan op m’n blog wat wil laten zien. ’t Zullen dan niet zo zeer de beelden zijn die ik bij m’n expo ga gebruiken, maar sfeerbeelden of foto’s die juist wat anders zijn.

Afgelopen zondag had ik zo’n projectdag met bijzonder leuke en interessante mensen. De jongste was 14 maanden oud (samen met zijn vader), een moeder met haar 5-jarige dochter én twee volwassen roodharigen (in totaal 3 mannelijk modellen - dat werd tijd!)

Prachtig beeldmateriaal over de hele dag - bijgaande foto laat zo’n sfeermoment zien: dochter Sam ligt even helemaal ontspannen tegen haar moeder aan. Een cadeautje zo’n moment!

Pin It on Pinterest

Share This