Afgelopen periode had ik enkele zwangerschapsshoots. Erg leuk om te doen - deze fotoshoots leveren eigenlijk altijd bijzondere resultaten op.

Zwangerschap is al een fotogeniek gegeven op zich, de modellen voelen er ook veel voor (en bij..) en meestal kunnen we er ook meer tijd voor uit trekken dan bij een gewone fotoshoot. Allerlei redenen waardoor die vaak bijzondere resultaten ontstaan. Soms worden er ook broertjes of zusjes betrokken bij de shoot. Dat is dan weer een element er bij met extra kansen. Neem nou deze fotoshoot: twee zusjes van (bijna) 3 en 5 jaar waren samen met paps en (a.s.) mams te gast in de studio. De jongste vond het toch maar wat vreemd en moest duidelijk wennen. Geen probleem! Dat moet juist kunnen, maar ’t geeft ook weer heel eigen momenten, zoals in bijgaande foto: afwachtend, schuchter en een beetje schuil gaand achter de buik van mama.

Dat levert foto’s op die ik graag zie! En natuurlijk zitten de vrolijke onbevangen foto’s er ook bij, maar eerlijk gezegd ben ik met bijgaand beeld erg blij!

Pin It on Pinterest

Share This