Afgelopen vrijdag en zaterdag hebben we erg veel gasten mogen verwelkomen bij de Open Dagen van Studio 24.

Samen met collega Martin en visagiste Gwen hebben we de studio (gezamenlijk) en kantoorgedeelte (Martin & Gwen) aan veel mensen mogen laten zien.De schattingen lopen nogal uiteen. We hebben niet geturfd, maar denken dat zo’n drie- tot vierhonderd mensen de studio aan de Lange Veenteweg hebben weten te vinden.

De muzikale omlijsting was vrijdag in handen van twee Hongaarse (straat)muzikanten die met cimbaal en orgel een sfeervolle bijdrage leverden. Zaterdag was ‘good old’ Anton Koopman te gast die op zijn onnavolgbare wijze Ierse ballads ten gehore bracht (hierbij ook nog ondersteund door Bert de Jong én door Gallyon).

Het slotstuk van de middag was in handen van dansdocente Juliette Nieboer die met drie danseressen aanwezig was en een gave show liet zien. Gezien de drukte heb ik nauwelijks foto’s kunnen maken. Dat lukte nog wel even bij Anton Koopman. Bovenstaande foto is tijdens zijn optreden gemaakt.

Alle bezoekers: dank voor jullie komst en fraaie cadeaus. Anton, Juliette en de Hongaarse muzikanten: dank voor jullie creatieve bijdrage.

Studio 24 staat op de kaart!

Pin It on Pinterest

Share This