Dit jaar doe ik voor de 2e keer mee met de Open Atelierdagen Noordoost Veluwe. Een kijkje in de keuken van bijna 40 kunstenaars uit de regio. Vorig jaar exposeerde ik met mijn project ‘Women & Tattoos’ in de prachtige galerie van Kees en Liesbeth van Uden in Epe (Silogie). Dit jaar uiteraard in eigen Studio 24. Ik exposeer met m’n vernieuwde jazzcollectie (w.o. 3 grote foto’s van 110 x 110 cm.) en zal dit aanvullen met eerder werk. Ook probeer ik vast een tipje van de sluier op te lichten van m’n nieuwe fotoproject dat de werktitel ‘ROOD’ heeft meegekregen (een serie over roodharige mensen). Openingstijden zijn vrijdag 30 september van 14.00 - 21.00 uur, zaterdag 1 en zondag 2 oktober van 11.00 - 17.00 uur. Op de foto (gemaakt met de Sigma DP2) een overzicht van de expo van vorig jaar.
(NB: ik zoek nog hulp voor deze dagen: ontvangstgasten, catering, hand- en spandiensten e.d. Mocht je zin en tijd hebben, laat dat dan even weten!)

Pin It on Pinterest

Share This