Natuurlijk ook m’n nieuwjaarswens nog even op m’n blog. Mocht je ‘m gemist hebben, dan is dat bij deze goed gemaakt: follow your dreams!

2013 was, zowel privé als zakelijk, in menig opzicht een bijzonder jaar. Op m’n blog staat al een terugblik op dit jaar. Een jaar waarin opdrachten, vrij werk, lesgeven en eigen workshops en cursussen elkaar weer afwisselden.

Opdrachten in studio en op locatie - voor vertrouwde opdrachtgevers én nieuwe opdrachtgevers. In oktober de jaarlijkse deelname aan de Open Atelierdagen Noordoost Veluwe met een overzicht van m’n werk. Nog geen nieuw project…

Uiteraard weer vol ideeën voor 2014. De eerste plannen zijn al rond: een verandering van huisstijl met als eerste doel een metamorfose van m’n bus. In samenwerking met ontwerp-bureau Solo ontstond een ontwerp dat veelzeggend (..) is en ongetwijfeld zal opvallen. Het ontwerp zal binnenkort op  m’n bus zal prijken en daarna ook steeds meer zichtbaar op andere plekken, zoals nieuwsbrief, blog, website, visitekaartjes enz.

Ik schreef het al eens: wellicht een wat omgekeerde volgorde, maar we denken dat het werkt! Credo: Photography - a way of Art. Want zo is het toch!?

Andere plannen: aan mijn eigen cursussen en workshops voeg ik een nieuw concept toe: de Fotogroep. Bedoeld voor mensen die op inhoud verder willen en zowel met gezamenlijke thema’s als eigen thema’s willen werken. De fotogroep zal zo’n 1x in de 4 tot 6 weken bij elkaar komen. Uniek hierbij is dat er wordt gewerkt op basis van een strippenkaart, waardoor alleen gevolgde avonden worden geteld!

Meer info in nieuwsbrief of per mail. En…. ‘t is natuurlijk de bedoeling dat er weer een nieuw project uit de koker rolt, waarvan de presentatie plaats zal vinden tijdens de Atelierdagen in oktober 2014.

Ik wens jullie in alle opzichten het allerbeste toe en zie jullie graag weer in de studio, op locatie of op andere wijze!

Pin It on Pinterest

Share This