Een terugblik op 2012 staat uiteraard vooral in het teken van ROOD. Het project waaraan meer dan 60 mensen hebben mee gedaan en dat heeft geresulteerd in een expositie tijdens de Open Atelierdagen in oktober in eigen studio én in een prachtig fotoboek dat in 2 formaten verkrijgbaar is.

Maar er heeft meer plaats gevonden: opdrachten in studio en op locatie wisselden elkaar mooi af en voor de diverse workshops en cursussen was meer dan voldoende belangstelling. Zo was er bijv. voor de 2e maal de workshop Concertfotografie tijdens Epop in september en ook weer verdere samenwerking met CameraTools in Apeldoorn.

Op m’n blog verschenen regelmatig bijzondere foto’s of nieuwe initiatieven en sinds april 2012 is er met enige regelmaat een nieuwsbrief, waarin aandacht voor bijv. m’n vrije werk, cursussen en workshops, nieuwe shoots en andere zaken die me de moeite waard lijken om te vermelden. Zo heb ik ROOD nu ook als fotoshoot opgenomen in m’n studio-aanbod (voor een ieder die dit concept aanspreekt) en verschijnt binnenkort als fotoshoot: ‘Tattoo for YOU’: meer hierover in m’n nieuwsbrief van dec/jan.

Plannen voor 2013: behalve al het reguliere werk in ieder geval uitbreiden van de bijzondere fotoshoots, zoals hierboven genoemd, langzamerhand gaan nadenken over een nieuw fotografieproject en wellicht enkele kleine ‘tussenprojecten’. Ook wil ik bekijken of ik een mogelijkheid kan creëren om al mijn expofoto’s (Jazz, China, Women & Tattoos en ROOD) ergens onder te brengen en wellicht permanent te exposeren. Behalve zakelijk hebben we ook privé voor dit jaar enkele bijzondere plannen, waarmee 2013 een jaar lijkt te worden om naar uit te zien.

Het beste gewenst in alle opzichten en: maak er een kleurrijk jaar van!

Pin It on Pinterest

Share This