My happy Valentine!

In het kader van Valentijnsdag, 14 februari, een bijzondere actie! Wil je jezelf, vriend, vriendin of wie dan ook verrassen, dan is dit je kans! Van vrijdag 9 t/m zondag 18 februari februari kun je óf alleen óf met z’n tweeën (of zelfs met meerdere personen) op de foto: wil je je geliefde verrassen, boek dan een shoot voor jezelf. Of verras je partner met een foto van je kids. Liever samen op de foto? Dat kan ook - dat wordt een te gekke serie!

Een Valentijnsshoot bestaat uit een fotoshoot met bijzondere mogelijkheden voor speciale prijzen en met speciale aanbiedingen!

Er kan uit de volgende shoots gekozen worden:

Happy Valentine: fotoshoot alleen of met z’n tweeën. Een vrolijke, spontane of stoere fotoshoot voor man, vrouw, jongen, meisje, ouder/kind of kids*. Voor iedereen die een ander wil verrassen met mooie foto’s. In kleur of zwartwit. Van te voren overleggen we hoe we de shoot gaan doen!

Sensual Valentine: voor wie een bijzondere shoot wil en een stapje verder durft te gaan, bijv. in lingerie of bedekt naakt. Spontaan, uitdagend en persoonlijk. Voor wie zijn of haar geliefde wil verrassen met bijzondere foto’s! Uiteraard ook met z’n tweeën mogelijk! Natuurlijk hebben we vooraf overleg over aanpak van deze shoot!

Dare Valentine: voor wie durft en zijn of haar partner wil verrassen met artistieke foto’s van zichzelf. Human Nature (esthetisch naakt) op z’n mooist - een bijzondere serie die unieke foto’s oplevert. Verras jezelf en je partner. Of durven jullie samen? Vooraf hebben we een goed overleg over aanpak en vormgeving van deze bijzondere shoot.

Stuur voor de uitgebreide info-brief over deze Valentijnsactie een mail naar info(at)joopluimes.com

 

Bijzondere fotoshoots: lekker gek en spontaan, gedurfd en uitdagend of artistiek en kunstzinnig!

Pin It on Pinterest

Share This