Human Nature

Human Nature: een artistieke shoot met het menselijk lichaam als uitgangspunt voor fotografie. Een shoot voor een ieder die deze vorm van fotografie waardeert. Voor man, vrouw of beiden. Niet alleen voor jongere (volwassen) mensen, maar zeker ook voor oudere personen. Voor dik, dun, lang of kort. Voor een ieder die de artistieke waarde hiervan in ziet! Photography - a way of Art!

In goed overleg wordt de fotoshoot voorbereid en uitgevoerd en samen wordt bekeken wat wensen en mogelijkheden zijn. Op integere wijze wordt er gefotografeerd en de benadering van the human nature is respectvol en stijlvol.

Tijdens de fotoshoot neem je zelf iemand mee (of desgewenst regel ik een assistente bij de shoot). Niet alleen voor hand- en spandiensten, maar ook om geen één op één-situaties te hebben bij shoots als deze.

Het is ook mogelijk om een ervaren visagiste te koppelen aan deze shoot en haar de visagie voor jou te laten verzorgen. Uiteraard zit hier een meerprijs aan vast, maar je zult zien dat dit het meer dan waard is.

Lees de enthousiaste reacties van eerdere modellen...

“Vond het een hele leuke shoot! Was een hele prettige manier van samenwerken! Bij het terugkijken op je camera was ik soms zelfs even beduusd van het resultaat…..wow, ben ik dat! Mijn vriend was ook erg onder de indruk, met name door de mooie subtiele manier van het vastleggen van ‘bloot’.”

“Ik vind ze echt onwijs mooi!! Wil even mijn complimenten geven voor de sfeer van alle foto’s!! Het is precies wat ik voor ogen had; tijdloos, vrouwelijk, kwetsbaar en sterk. Zegt veel over je professionaliteit/vakmanschap en dat mag best even gezegd worden vind ik ;-)”

“Vond het echt heel leuk om te doen. De foto’s zijn zeker mooi geworden. Die laatste foto met rook erbij is ook super gelukt. Ik verheug me nu al op alle foto’s.”

“De fotoshoot vond ik erg leuk om te doen, ik ben erg enthousiast over de foto’s en kan niet wachten op de webgallery. Als ik eraan terug denk, vond ik het bijzonder om te doen en het ging inderdaad (bijna) vanzelf. Dit is natuurlijk een wisselwerking en omdat jij enthousiast en duidelijk was, kon ik mijn ding doen. Op dat moment was het heel normaal om naakt te poseren. De sfeer was prettig!!”

“Ik heb genoten, vond het gezellig en heel ontspannen. En wat ik aan plaatjes zag, prachtig. De manier waarop jij werkt vind ik heel prettig.”

“Deze serie vind ik echt prachtig geworden…ik heb ze vandaag meteen aan een collega/vriendin laten zien. Zij vindt de foto’s ook heel mooi en apart! Onze samenwerking ervaar ik als heel prettig. Ik kan mezelf zijn, voelt goed. Ik vind ze zelfs zo mooi dat iedereen ze mag zien!

“Hoe kijk ik erop terug? Even wat trefwoorden/zinnen: voldaan, inspirerend, spannend en ook vreemd, my independence day, fijn om je te leren kennen, super om voor je lens te mogen staan, jeetje…… een geweldige ervaring!!!”

“OMG, wat mooi!! Woorden schieten echt te kort. De meest bijzondere shoot die ik ooit heb gedaan. Wauw!

“Hier heb ik maar één woord voor: MOOI, echt heel erg mooi!”

Pin It on Pinterest